Go’ eftermiddag alla!

Då har vi passerat 1:a advent och i skrivande stund är det den 1:a december, men väldigt snöfattigt för årstiden. Årets sista nummer av Snabel-Posten har kommit och det känns alltid lika roligt när man får ett rykande färskt nytryckt nummer av tidningen i sin hand.
Ni som har läst senaste numret har sett att jag har intervjuat Bert-Åke Varg. Att ha fått träffat honom var väldigt värdefullt och betydelsefullt då han tillhör en av mia favoriter bland folkkära skådespelare. Att jag har lyckats få tag i en sådan person som Varg gör att jag känner mig väldigt stolt över mig själv. Att vi alla på redaktionen bidrar med kändisintervjuer, och även annat skrivande, gör att jag även är stolt över kollegorna.

Rent produktionsmässigt är jag väldigt nöjd med vad vi har åstadkommit under år 2015, och jag tror att kollegorna håller med. Jag har varit på omslagsbilden tillsammans med kändisar på tre av sex nummer (nr 1 tillsammans med Jonas och frontfigurerna från Electric Banana Band, nr 5 med Johan Hedenberg och sist nu i nr 6 med Bert-Åke Varg). Att vi även har haft Pernilla Wiberg, Gudrun Schyman och Hasse Andersson på tidningsomslaget, är vi riktigt stolta över. Likaså vet vi, som jag skrev i mitt förra inlägg, vilken kändis som är på omslaget till nästa nummer men vem det blir är hemligt tills dess att tidningen har publicerats.

Allt gott och hopp om en trevlig vecka!