Goddag alla läsare!

Nu är semestern över och det här är min, och flera kollegors, första dag på jobbet. Tyvärr har sommarvädret varit si och så där, något solfattig, men man har fått njutit desto mer när solen väl har synts till. För de allra flesta av oss var det behövligt med ledighet, att slippa stressa på morgnarna och få tid med annat som man vanligtvis inte får tid med. Dock är det under ledigheten man kommer till insikt med hur värdefullt arbetet faktiskt är, eftersom i alla fall jag började sakna det i slutet av min ledighet.

Vad händer nu då? Jo, vi finslipar de sista detaljerna inför septembernumret (nr 4), exempelvis en avslutande korrekturläsning. Självklart kan vi inte i detta skede bara löuta oss tillbaka helt och hållet, för vi måste hela tiden tänka framåt för att kunna fylla nästkommande nummer med läsvärt material.

Ha nu en fortsatt trevlig vecka!